mobiele koffiebar

Heb je binnenkort iets te vieren? Een heerlijke kop koffie kan dan natuurlijk niet ontbreken. Graag vertellen we je meer over onze mobiele koffiebar.

Koffie met iets lekkers

Wij vinden koffiedrinken het gezelligste moment van de dag. Vooral samen. Met vrienden of familie. Boek je ons, dan verwennen wij jouw gasten met heerlijke én speciale koffies. Ons koffiemenu op locatie bestaat uit espresso, cappuccino en filterkoffie. Voor de theeliefhebbers hebben wij thee bij ons. Ook bakken wij er iets lekkers bij. Van mini chocolade muffins tot appelcake. Van brownies tot (vegan) blauwebessencake. Want koffiedrinken is leuk én lekker. En met onze mobiele koffiebar net iets specialer.
Coffee Bean

Klein maar fijn

Dé mobiele koffiebar voor (kleine) feestjes, bruiloften en festivals.
Coffee Bean

vanaf 175 euro

Ons starttarief is 175 euro en hiervoor staat we tot 2 uur op locatie.
Coffee Bean

vanaf 20 personen

Je kan ons al inhuren voor gelegenheden vanaf 20 personen.

Rik’s koffie menu 

Op locatie hebben wij een speciaal koffiemenu. Wij maken heerlijke espresso’s en cappuccino’s met onze espressomachine en zetten op ‘de ouderwetse manier‘ een kopje filterkoffie. Hiervoor gebruiken we uitsluitend kwaliteitsbonen, die met zorg zijn geselecteerd bij verschillende koffiebranders. 

Onze favoriete koffie delen we op locatie dan ook graag met jou! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

rik’s coffee corner on tour

Op verschillende evenementen, verjaardagen en bruiloften hebben wij al koffie mogen schenken. En dat vinden we hartstikke leuk om te doen. Onze koffiebar kan eigenlijk overal staan. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Hieronder een overzicht met foto’s van onze mobiele koffiebar op locatie.

Eigen koffiebar

 

“Een eigen koffiebar. Dat leek mij wel wat! Vooral om de heerlijke kopjes koffie met anderen te kunnen delen. In 2018 begon ik daarom met het bouwen van mijn eigen mobiele koffiebar. Het moest een gezellige, sfeervolle en vintage koffiebar worden. Volgens mij is dat gelukt! Het is hartstikke leuk om mensen blij te maken met een heerlijke espresso of te verrassen met een figuurtje in hun cappuccino. Dan krijg je de allerleukste reacties. We willen met onze koffiebar graag iets speciaals toevoegen aan feestjes, bruiloften en evenementen. En dát is geweldig om te doen!”

Wat hebben wij nodig?

We nemen onze eigen apparatuur en koffie mee, zodat we overal en op elk moment heerlijke koffie kunnen zetten. Onze mobiele koffiebar kan eigenlijk overal staan. Met of zonder tent. De afmeting van de koffiebar is ongeveer 200 cm breed en 60 cm diep. Het enige wat wij op locatie nodig hebben is een elektriciteitspunt en water. De rest nemen we zelf mee.

Volg ons!

instagram

@rikscoffeecorner

Contact

mobiel

06 – 4640 7713

Mail

info@rikscoffeecorner.nl

Adres

Jacob Catsstraat 27 | Hengelo
Nederland