RIK’S BOONTJES

Hoe leuk (en lekker)! De koffie die wij op locatie gebruiken, is vanaf nu ook te bestellen voor bij jou thuis. Ga jij voor de Echte Espresso, de Bijzondere Blend of de Fijne Filterkoffie? 

Echte Espresso

De Echte Espresso is elegant, romig met een vleugje praline! 100% Arabica en perfect voor jouw vol- of halfautomaat, perculator of mokapotje.

 

· 500 gram voor 13.50 euro
· 1 kilo voor 24.50 euro

BIJZONDERE BLEND

Hou je van de smaak van pure chocolade? Probeer dan de Bijzondere Blend eens. Een mooie blend van Arabica en Robusta. Perfect voor jouw vol- of halfautomaat, perculator of mokapotje.

 

· 500 gram voor 11.50 euro
· 1 kilo voor 19.50 euro

FIJNE FILTERKOFFIE

De laatste is de Fijne Filterkoffie: een volle, pittige koffie met aardse en fruitige tonen, bittere chocolade en een kruidige afronding. Vooral lekker voor de Moccamaster of als Slow Coffee.

 

· 500 gram voor 13.50 euro

 

bonen of gemalen koffie?

Rik’s Boontjes zijn geschikt voor alle koffiemachines. En heb je geen bonenmaler? De koffie kunnen we voor je malen. Geef dan even aan voor welk koffiezetapparaat of -machine je het wil gebruiken.

Koffie bestellen?

Wil jij Rik’s Boontjes voor thuis of misschien wel op het werk? Stuur even een berichtje naar info@rikscoffeecorner.nl of 06-46407713. Je mag ook onderstaand bestelformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Alvast goed om te weten: levertijd is 1 tot 5 werkdagen en de prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.

Welke koffie wil je bestellen?

Maling

14 + 11 =