mobiele koffiebar huren?

Heb je binnenkort iets te vieren? Een heerlijke kop koffie kan dan natuurlijk niet ontbreken. Graag vertellen we je meer over onze mobiele koffiebar.

Koffie met iets lekkers

Wij vinden koffiedrinken het gezelligste moment van de dag. Vooral samen. Met vrienden of familie. Boek je ons, dan verwennen wij jouw gasten met heerlijke én speciale koffies. Ons koffiemenu op locatie bestaat uit espresso, cappuccino en filterkoffie. Voor de theeliefhebbers hebben wij thee bij ons. Ook kunnen we zorgen voor iets lekkers voor bij de koffie! Benieuwd naar onze favorieten? Bekijk dan gauw ons koffiemenu!

Coffee Bean

Klein maar fijn

Dé mobiele koffiebar voor (bedrijfs)feestjes, bruiloften en festivals.

Coffee Bean

vanaf 325 euro

Ons starttarief is 325 euro en hiervoor staan we tot 2 uur op locatie.

Coffee Bean

Op alle locaties

Komen we met de koffiebar of de bakfiets? Jij mag kiezen!

Barista foodtruck

Eigen mobiele koffiebar

 

“Een eigen koffiebar. Dat leek mij wel wat! Vooral om de heerlijke kopjes koffie met anderen te kunnen delen als barista op locatie. In 2018 begon ik daarom met het bouwen van mijn eigen mobiele espressobar. Sinds kort is daar een koffie bakfiets aan toegevoegd. Het is hartstikke leuk om mensen blij te maken met een heerlijke espresso of te verrassen met een figuurtje in hun cappuccino. Dan krijg je de allerleukste reacties. We willen met Rik’s Coffee Corner graag iets speciaals toevoegen aan feestjes, bruiloften en evenementen. En dát is geweldig om te doen!” Dus wil je graag een barista op locatie? Neem dan contact op! 

Barista en pianostemmer

 

“Als barista op locatie sta ik regelmatig na werktijd met mijn mobiele koffiebar op de leukste feestjes en partijen. Na werktijd inderdaad, want naast barista ben ik al vanaf mijn 16e pianostemmer.” 

In de Buurt Hengelo schreef een leuk stukje over Rik als barista en pianostemmer. Benieuwd? De link naar het artikel kan je hieronder vinden.

Wat hebben wij nodig?

We nemen onze eigen apparatuur en koffie mee, zodat we overal en op elk moment heerlijke koffie kunnen zetten. Onze mobiele koffiebarren kunnen eigenlijk overal staan. Met of zonder tent. De afmeting van de koffiebar is ongeveer 200 cm breed en 60 cm diep. De bakfiets is ongeveer 100 cm breed en 250 cm lang. Het enige wat wij op locatie nodig hebben is een elektriciteitspunt en water. De rest nemen we zelf mee. Een soort barista foodtruck dus! 

rik’s coffee corner on tour

Op verschillende evenementen, verjaardagen en bruiloften hebben wij al koffie mogen schenken. En dat vinden we hartstikke leuk om te doen. Wij komen uit Hengelo, maar gaan graag door heel Twente en Nederland ‘on tour’. Onze koffiebar kan eigenlijk overal staan. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Hieronder een overzicht met foto’s van onze mobiele koffiebar op locatie.

Hippe Hebbedingen fair - Groenlo - Koffie op locatie
Barista Rik achter mobiele koffiebar

Contact

mobiel

06 – 4640 7713

Mail

info@rikscoffeecorner.nl